Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Automatizari statii betoane si asfalt

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Automatizari statii betoane si asfalt

Societatea Bioelectronic este primul producator de electronica industriala pentru automatizari in domeniul producerii de beton in Romania, activind in acest domeniu din anul 1990.

Am produs in anul 1992 prima automatizare cu proces de fabricatie condus de calculator la Societatea Sibarex din Focsani. De atunci am livrat direct sau prin intermediari, peste 100 de astfel de echipamente in Romania, echipamente care se remarca prin o excelenta fiabilitate. In fiecare an venim cu noi solutii tehnice care inbunatatesc siguranta in exploatare si calitatea betonului.

Specialistii nostri sunt adevaratii profesionisti ei detinind 14 inventii brevetate in domeniu. In momentul cind doriti sa automatizati statia dumneavoastra de betoane va invitam la sediul societatii noastre pentru a va prezenta multitudinea de optiuni tehnice care va stau la dispozitie.

Noi va prezentam date tehnice exacte si reale, referitoare la precizia de dozare si performante. Pentru a evalua capacitatea si competenta tehnica a societatii noastre va rugam sa apelati si htpp://www.bioelectronic.ro. Pentru anul 2011 Bioelectronic va ofera la cel mai mic pret de pe piata Romaneasca, cea mai performanta automatizare pentru comanda statiei de betoane.

Noutatiile aduse de aceasta sunt multiple si constau in principal din urmatoarele: posibilitatea programarii cantitatii fabricate in numar sarje sau in metri cubi, cintar virtual pe fiecare sort in parte, dozare fulgi gheata cu calcul automat al temperaturii rezultate, masurarea umiditatii agregatelor si calcul automat al corectiei, calcul si afisare continua a viscozitatii betonului, masurarea temperaturii de livrare si calcul automat al temperaturii de livrare si a cea care va fi la destinatie, afisare completa a parametrilor programati si realizati, afisare defecte si optional sistem de transmisie radio la distanta de maxim 900 metri a procesului de fabricatie si modul receptie conectat la calculatorul de control-urmarire proces. Restul operatiilor care conduc la prepararea betonului sunt cele clascie. Produsul nostru este singurul exixtent pe piata care dispune de un sistem de rezerva pentru a lucra in mod automat in cazul defectarii calculatorului. Noile aplicatii software sunt compatibile cu produsele noastre livrate direct sau prin intermediari. Pentru ca noua aplicatie sa devina functionala, partea hardware se completeaza cu un modul electronic suplimentar si specializat. Rugam pe cei care au instalatii produse de noi si care au fost cumparate prin intermediari sa ne contacteze pentru modernizarea acestora. Aceste noi functii implementate pe statia dumneavoastra o va aduce in rindul celor mai avansate din punct de vedere tehnic, exixtente la ora actuala pe plan mondial. Va rugam sa luati in consideratie ca aceste echipamente sunt executate de o societate care a investit timp de 20 de ani in cercetare in domeniu, cu cele mai bune dotari tehnice si cu cea mai lunga activitate in domeniu pe piata Romaneasca. Echipamentele furnizate de noi prin intermediari poarta sigla comerciala a acestora si la deschiderea aplicatiei pe monitor apare la producator software societatea Bioelectronic.

Daca aplicatia software a fost modificata sau piratata si aveti dubii in aceasta privinta va rugam se ne contatctati pentru a va comunica codul care va afisa pe monitor cit si pe afisajul LCD mesajul ascuns privind faptul ca noi suntem autorii aplicatiei.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati sectiunea de informatii suplimentare.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura